Kategóriák
Fizetési megoldás
TOP termékek
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


Philips AZ1837/12 Hordozható CD-s rádió, USB, MP3

Philips AZ1837/12 Hordozható CD-s rádió, USB, MP3
24 380 Ft
Garancia:
FONTOS! 2 év hivatalos magyarországi gyártói garancia!
 • Leírás

   

  Praktikus, életformához illő kialakítás, élvezze a zenét több forrásból, mint például az USB Direct, az MP3-CD vagy a rádió

  Élvezze az MP3/WMA zenét egyenesen a hordozható USB-meghajtókról
   

  Csatlakoztassa a készüléket a Philips Hi-Fi rendszer USB portjához. A rendszer közvetlenül az eszközről játssza le a digitális zenét. Most már családjával és barátaival is megoszthatja kedvenc pillanatait.

   
  MP3/WMA-CD, CD és CD-RW lemezek lejátszása

  A hangtömörítési eljárás a hangminőség radikális romlása nélkül teszi lehetővé nagy zenefájlok akár 10-szeres tömörítését is. Az MP3 és WMA két olyan tömörítési formátum, amelyeknek köszönhetően megtapasztalhatja Philips lejátszóján a digitális zene világának előnyeit. Töltsön le hivatalos internetes oldalakról MP3 vagy WMA dalokat, vagy hozza létre saját MP3 vagy WMA zenefájljait az audio CD-k rippelésével (konvertálásával), és gondoskodjon a lejátszóra való átvitelükről.

   

  MP3 Link a hordozható zene lejátszásához
   

  Az MP3-csatlakoztathatóság lehetővé teszi a hordozható médialejátszók MP3 tartalmának közvetlen lejátszását. Amellett, hogy a hangrendszer által biztosított kiváló minőségben élvezheti kedvenc zeneszámait, az MP3 összeköttetés különösen kényelmessé teszi mindezt azáltal, hogy elég az MP3 lejátszót a hangrendszerbe helyeznie.

   
  CD kevert lejátszása/ismétlése a személyes zenei élményhez

  A „Kevert / Ismétlés” funkció segítségével elfelejtheti a mindig ugyanabban a sorrendben történő lejátszás unalmát. Miután feltöltötte kedvenc számait a lejátszójára, csak válasszon a „Kevert” vagy „Ismétlés” módok közül, hogy változatosságot vigyen a lejátszás sorrendjébe. Ismerje meg az újszerű és egyedülálló zenei élményt, amely hatalmába keríti minden egyes zenehallgatás alkalmával.

   

   

   

  FM/MW hangolóegység a rádióhallgatáshoz
   

  FM/MW (AM) sztereó hangolóegység

 • Gyártó
  PHILIPS
  Cikkszám
  AZ1837_12
  Tömeg
  3 kg/db
Webáruház készítés