Kategóriák
Fizetési megoldás
TOP termékek
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


iRobot ROOMBAI7+ robotporszívó

iRobot ROOMBAI7+ robotporszívó
 • iRobot ROOMBAI7+ robotporszívó
 • iRobot ROOMBAI7+ robotporszívó
 • iRobot Roomba® i7+ robotporszívó

  Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a robot kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. Így a Roomba i7 képes kitakarítani bármekkora teret, annak nagyságától függetlenül. Az iRobot forradalmian új technológiája a portartály automatikus ürítése a szennyeződésgyűjtővel.

  Prémium funkciók Roomba i7+
  iAdapt® 3.0 navigáció intelligens Imprint™ feltérképezéssel
  A tisztítandó terület korlátlan mérete
  A portartály automatikus kiürítése a Clean Base™ szennyeződésgyűjtő állomáson
  Premium AeroForce® háromlépcsős takarítórendszer
  Speciális vezérlés az iRobot HOME alkalmazással
  Intelligens takarítás tervezés

  Alapvető funkciók

  Kitakarít mindenfajta kemény padlófelületet és szőnyeget
  Bogozódásmentesítő rendszer
  Dirt Detect ™ ultrahangos és optikai szennyeződésérzékelés
  Portartály telítettség kijelző
  Öblíthető portartály
  Töltés takarítás közben
  Li-ion akkumulátor

  A legfejletteb iAdapt 3.0 navigációs rendszer könnyedén megoldja a nagy területek tökéletes takarítását. A Roomba i7 kamerája beazonosítja az akadályokat, az egyedi bútorokat és a legjobb módszer szerint takarít. Az intelligens Imprint feltérképezésnek köszönhetően a Roomba betanítható, arra hogy felismerje a különböző helyiségeket, és hogy azokat mikor és hogyan kell takarítania.

  Az iRobot HOME alkalmazással a takarítás bármikor, bárhonnan elindítható és vezérelhető
  Ön kényelmesen kontrollálni tudja egy okos telefon vagy tablet segítségével a robot munkáját, akár az irodából vagy amíg Ön nyaral. Csak érinse meg a CLEAN gombot és a robot dolgozni kezd. Az iRobot HOME applikáció sok más lehetőséggel és hasznos információval is szolgál Önnek.

  Jellemzők:
  Intelligens Imprint feltérképezés
  Először is a Roomba i7 gondosan feltérképezi a takarítandó felületet. Miután ezt a térképet elmentette az alkalmazásba, Ön elnevezi az egyes helyiségeket és beállíthatja az elkerülendő részeket. Ezáltal Önnek teljeskörű felügyelete lesz azon helyiségek felett, ahol a robotnak takarítania kell. A robot akár 10 különböző térkép mentésére is képes.

  A takarítás tervezése
  Az Imprint technológiának köszönhetően minden helyiségre beállíthat egy takarítási tervet a saját igényeinek megfelelően.

  Dupla takarítás
  A Roomba minden helyiséget kétszer takarít ki. Ezt Ön különösen kedvelni fogja, ha van gyerek vagy kutya a háznál.

  Információ:
  A robot karbantartása
  Az iRobot HOME alkalmazás figyelmezteti Önt, ha a portartály megtelt vagy a robot tisztítókeféje vagy egyéb alkatrésze tisztításra szorul. Az applikáció arra is instrukciókat küld, hogy hogyan végezze el ezt a műveletet.

  Segítség
  A Segítség részben talál hasznos videókat, gyakran ismételt kérdésekre válaszokat, valamint technikai segítséget a robot helyes használatához, karbantartásához. Itt szintén talál alapvető utasításokat a kezdeti lépésekhez, egy rövid használati útmutatót, valamint rajzos illusztrációkat.

  Takarítási történet
  Az applikáció tárolja a korábbi takarítások történeteit.


  Prémium AeroForce háromlépcsős takarítórendszer

  A prémium 3 lépcsős AeroForce tisztítórendszerrel felszerelt iRobot Roomba a légáramot a forgó kefék közötti keskeny résbe tereli. Ez a levegő rendkívüli gyorsulását eredményezi és a nagyhatékonyságú motorral kombinálva a szívóteljesítmény akár tízszeresére is * növelhető.

  1.
  Speciálisan kialakított oldalkefe
  Az egyedi módon kialakított oldalkefe eltávolítja a port, szennyeződéseket a sarkokból, bútorok lába körül, szegélyek mentén, valamint a nehezen elérhető helyekről.

  2.
  Két egymással szembenforgó AeroForce tisztítókefe
  Az iRobot szabadalom alapján működő, két egymással szemben forgó profilírozott gumikefe tökéletesen felszedi a szennyeződéseket a kemény padló felületekről és a szőnyegekről is. A kemény felületekről a két kefének köszönhetően a por egyből a tartályba kerül. Amikor a robot szőnyeget takarít, akkor az egyik kefe fellazítja a szőnyeg szálait, a másik kefe pedig betereli azt a portartályba.

  3.
  Megnövelt szívóerő
  A hatékony szívómotornak és a nagyhatékonyságú AeroForce szűrőnek köszönhetően még a finom porszemcsék is tökéletes eltávolítása kerülnek a padlófelületekről.

  * A Roomba 600-as sorozattal összehasonlítva

  Automatikus portartály ürítése a Clean Base szennyeződésgyűjtő állomáson

  Ez a forradalmian új technológia példátlan kényelmet biztosít a Roomba tulajdonosoknak. A Roomba i7 robotporszívó a Clean Base töltő- és szennyeződésgyűjtő állomással együtt lehetővé teszi, hogy Ön akár hetekre elfelejtse a porszívózást. Az állomás belsejében lévő eldobható szennyeződésgyűjtő zsák akár 30 alkalomnyi por és kosz tárolására alkalmas. A porgyűjtő használata gyakorlatilag lehetővé teszi, hogy Ön a porral egyáltalán ne érintkezzen és megakadályozza, hogy a por visszajusson a helyiségekbe. Az állomáson lévő kijelző azonnal jelez, ha porzsák cseréje szükséges.

  Újratöltés takarítás közben
  A Roomba i7 folyamatosan figyeli az akkumulátor töltöttségi szintjét és ha szükséges elküldi a robotot a töltőállomásra. Miután a töltés befejeződik, a robot ott folytatja a takarítást, ahol korábban abbahagyta.

  Li-ion akkumulátor
  A robotban használt Li-ion akkumulátor előnye a hosszabb élettartam és eltarthatóság.

  Leesés érzékelő szenzorok

  A robot alján elhelyezett érzékelők felismerik a veszélyes helyeket, így a robot azokat elkerüli, és nem esik le lépcsőről vagy egyéb helyekről (ülőgarnitúra, szekrény teteje).

  Bogozódásmentesítő rendszer
  Az iRobot úgy gondolja, hogy minden háztartásban vannak kábelek, hosszabb szőnyegrojtok, így ennek a rendszernek köszönhetően a tisztítókefék azokat nem tekerik fel.

  Öblíthető portartály
  A Roomba portartályának öblíthetősége megkönnyíti annak folyamatos tisztán tartását.

  SPOT funkció – helyi szennyeződés feltakarításához
  A nagyon hasznos SPOT funkciónak köszönhetően a robot könnyedén és pillanatok alatt takarít fel helyi szennyeződést, kb 1 m²-nyi területen – például, ha kiszóródik a cukor a konyhában.

  Finomított ütközés
  A finom tapintású ütköző lassan közelíti meg az akadályokat, bútorokat az Ön otthonában, elkerülve ezáltal, hogy azokban kárt tegyen.

  Takarítandó felület nagyság: nem limitált
  1800 mAh Li-ion akkumulátor
  Töltési idő: 1.5 óra
  Fogyasztás töltés közben max: 33W
  Stand-by fogyasztás max: 2W
  Méretek: 339 x 92 mm
  Robot súlya: 3.4 kg
  Clean Base töltő és szennyeződésgyűjtő állomás:
  Fogyasztás a robot takarítása közben: 1200W
  Kapacitás: 30 alkalomnyi szennyeződés
  Méretek: 34.8 x 39.6 x 49.9 cm

 • Cikkszám
  _ROOMBAI7
  Tömeg
  7,5 kg/db
Webáruház készítés