Kategóriák
Fizetési megoldás
TOP termékek
Hírlevél
Partnereink
Termék részletek


Electrolux EXD16DN4W páramentesítő

Electrolux EXD16DN4W páramentesítő
 • Páramentesítő - R290 gázzal

  15-20 m2-es helyiséghez, kapacitás: 16 l/óra digitális kijelző, fehér - szürke szín

  A szárítási idő 50%-os csökkentése

  A hagyományos szárításhoz képest a kiteregetett ruhák szárítási ideje a pármentesítő segítségével jelentősen csökkenthető. Az AmbiFlex Green páramentesítő segítségével a szárítási idő akár 50%-kal is csökkenhet.

   

  Az AmbiFlex Green páramentesítő fenntartható R290 gázt használ. A globális felmelegedési potenciál (GWP) értékét az R410-hez képest jelentős mértékben, 99,8%-kal csökkenti.

   

  Új AmbiFlex Green segítségével bárhol beállíthatja a megfelelő páratartalmat. Könnyen hordozható, így oda helyezheti, ahol leginkább szüksége van rá, emellett elegáns megjelenésének köszönhetően minden belső térbe illeszkedik.

   

  A Turbo-Dry funkció gyorsan és hatékonyan eltávolítja a levegő túlzott páratartalmát. A páratartalmat gyorsan lecsökkenti 45%-ra, majd egy ventilátor használatával befejezi a szárítást, megőrzi a páratartalmat és kontroll alatt tartja a páralecsapódást.

   

  Az Auto-Stop funkciónak köszönhetően a készülék víztartálya nem fog kifolyni, amikor megtelt. A páramentesítő automatikusan leáll, és csak akkor indul újra, amikor a víztartályt kiürítette. Az Auto-Defrost funkció segítségével hideg körülmények közt is megbízhatóan működik.

 • Cikkszám
  EXD16DN4W
  Tömeg
  13 kg/db
Webáruház készítés